Laden...
Naar Facebook

Restaurants

Dante Kitchen & Bar Amsterdam (0,3 km)

Een mondain grand café waar iedereen zich thuis voelt. Of je komt voor een kopje koffie met een krantje in de Chesterfieldlounge, een lunch met vrienden op het terras (verwarmd terras aan de Spuistraat en terras in de zon aan de Singel), een borrel met collega's aan de bar of een familiediner met eerlijke Italiaanse farm to table gerechten in het bovengelegen restaurant: Dante kan altijd en met iedereen. 

 

www.amsterdamdante.nl

 

Herengracht Restaurant & Bar (0,0 km)

Een feest voor de zintuigen in hartje Amsterdam. Het sfeervolle restaurant heeft een unieke ligging aan de gracht met zomers een zonnig terras en sfeervolle binnentuin. Het interieur is modern, stijlvol en huiselijk met voorin zitjes, opgedekte tafels op de vide en loungebanken in het souterrain. Uitermate geschikt voor groepsdiners

 

www.deherengracht.com

 

Café George (0,6 km)

Café George op de Leidsegracht is een stijlvolle, ontspannen plek, waar je van ’s ochtends vroeg tot middernacht aan kunt schuiven. Voor dit café-restaurant is geen hip designinterieur bedacht, maar juist voor tijdloze kwaliteit gekozen: een mooie mozaïekvloer, kleine houten tafeltjes en een lange bruine bank langs de muur. Eigenlijk net als een Franse brasserie. Op de kaart daarom ook klassieke - en vaak cholesterolrijke - gerechten als steak béarnaise met frites, kreeft en eggs benedict. Het publiek dat hier komt is niet tijdloos, maar juist heel fashionable.

 

www.cafegeorge.nl

 

×