Laden...
Naar Facebook

Agenda

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is het mekka voor liefhebbers van de internationale elektronische muziek scene. Het grootste clubfestival ter wereld biedt ook onderdak aan de grootste elektronische muziekconferentie in Europa. ADE keert terug van 15 tot en met 19 oktober 2014.

Elk jaar is ADE een waar paradijs voor danceliefhebbers, met een indrukwekkende line-up met de grootste internationale namen die de meest uiteenlopende elektronische muziek draaien. Van electro tot acid, techno, trance, house, hiphop, drum ’n bass en andere beats waarbij je niet stil kunt blijven staan.

 

http://www.amsterdam-dance-event.nl/

 

Museumnacht - 1 november 2014

 

Elk jaar openen Amsterdamse musea op de eerste zaterdag van november (dit jaar is dat op 1 november) hun deuren tijdens de Museumnacht. Geïnspireerd op de vaste collectie of tijdelijke tentoonstellingen is er door de vijftig deelnemende musea een speciaal programma samengesteld. Geniet tijdens de Museumnacht van onder andere muziek, workshops en speciale rondleidingen.

De deelnemende musea stellen tijdens Museumnacht van 19.00 tot 02.00 uur de deuren open voor bezoekers. Bekijk onder het genot van een hapje en een drankje de vaste collectie van bijvoorbeeld de Hermitage Amsterdam of hetStedelijk Museum en fiets kriskras door de stad om ook de speciale programma's bij de vele andere musea die Amsterdam rijk is mee te maken.

 

http://museumnachtamsterdam.nl/

 

IDFA International Documentary Filmfestival Amsterdam - 19 tot 30 november 2014

 

Van 19 tot en met 30 november 2014 wordt Amsterdam tijdens de 27e editie van dit festival weer omgetoverd tot hét paradijs voor liefhebbers van documentaires.

Geen enkel filmfestival ter wereld trekt zoveel kwaliteitsdocumentaires, filmfans en filmprofessionals uit binnen- en buitenland als het IDFA. Het IDFA is het grootste documentaire filmfestival ter wereld, met dit jaar opnieuw de allergrootste en nieuwste (inter)nationale documentaires

 

http://www.idfa.nl

 

 

 

×